Stralend Ondernemen

Stel je voor dat er een bewezen stap-voor-stap proces is dat je precies leert hoe jij je zichtbaarheid kunt vergroten, in contact kunt komen met potentiële cliënten, relaties opbouwt en je diensten verkoopt, zou je dan willen weten hoe dat werkt? 

Dat is wat je leert tijdens Stralend Ondernemen. Tijdens stralend ondernemen leer jij de Klanten Werven Vanuit Verbinding Formule, een bewezen methode die ervoor zorgt dat jij klanten werft. Je krijgt structuur en overzicht in je strategie en je weet precies welke stappen jij als eerste moet zetten om verbinding te creëren en cliënten aan te trekken.

Kortom, de Klanten Werven Vanuit Verbinding Formule is een methode, een systeem en een bewezen FORMULE, die mijn studenten keer op keer succesvol hebben toegepast.

Hoe lang blijf jij worstelen met je bedrijf?

Het is balen, toch, als je een passie hebt en je wilt daarmee ongelooflijk veel mensen helpen, maar het lukt je niet om klanten te krijgen. Ik weet nog goed hoe gefrustreerd ik was toen ik mijn eigen praktijk had waar niemand naartoe kwam. Ik was ervan overtuigd dat ik iets goeds kon doen in de wereld, ik voelde dat ik mijn hart volgde, en toch lukte het niet om mijn bedrijf succesvol te maken. Herken jij dat ook?

t
Dat je niets liever wilt dan van je bedrijf kunnen leven, maar dat dat niet lukt.
t
Dat je het gevoel hebt dat het ondernemerschap misschien niets voor jou is, terwijl je het toch graag wilt.
t
Dat je weet dat je ergens moet beginnen maar geen idee hebt waar?

 Dan is Stralend Ondernemen precies wat jij nodig hebt! Tijdens dit 3-daagse seminar leer ik jou net als de ondernemers hier onder hoe jij écht kunt gaan ondernemen, zodat je zelf stappen kunt zetten om je bedrijf winstgevend te maken. 

Sterke verhalen

Wat ga je leren tijdens Stralend Ondernemen?

 

 

Stralend Ondernemen

Een intensief 3-daags live seminar met mij in Amsterdam

Ik heb een heel stappenplan gecreëerd waarin je op een praktische manier leert…

Hoe jij je potentiële klanten triggert zodat ze zich aangesproken voelen door wat jij doet en zich herkennen in je teksten. Daarvoor ga je tot in detail uitpluizen wie jouw doelgroep is, en duik je in de psychologie van jouw ideale klant zodat je weet hoe jij hen kunt bereiken.

En, omdat jij je wilt kunnen onderscheiden van je concurrenten gaan we concurrentieonderzoek doen, niet zodat jij weet wat zij voor hun diensten vragen zodat jij dat ook kunt vragen, maar zodat je weet wat zij doen, zodat jij precies iets anders kunt doen en uniek bent.

En wat echt 1 van de belangrijkste dingen is van de training is dat ik je leer…

Hoe jij er voor zorgt dat jij elke week nieuwe intake gesprekken krijgt met enthousiaste prospects, zodat je niet hoeft te wachten tot zij naar jou toekomen, maar zodat jij een nieuwe marketing campagne kunt lanceren op het moment dat je merkt; hey, ik heb weer ruimte voor een nieuwe cliënt.

En ik leer je hoe dat kunt doen ook als je geen website hebt of niet aan Social Media marketing doet. Dus ook als je net begint, en je hebt nog geen website of Facebook pagina, kun je er voor zorgen dat je meteen begint met het krijgen van intakegesprekken.

Ik weet dat je geen marketeer bent, en het opzetten kan best wel overweldigend zijn. Daarom krijg je van mij uitgewerkte strategie, zodat je precies weet wanneer je wat moet doen, en het klanten werven makkelijk en leuk wordt.

Kies er voor om jezelf en je bedrijf serieus te nemen!

“Na 8 jaar in de bijstand is door de training bij Rose mijn omzet met 50% gestegen en kan ik eindelijk een menswaardig bestaan leven!”

Peter Thijssens

Soul Nature

Wil jij ook net als Peter leren hoe jij van je bedrijf kunt leven? Dan kan ik je helpen. Al mijn cliënten kunnen beamen dat ik mijn werk met ongelooflijk veel passie en toewijding doe. Ik zet me voor 100% in om jou te helpen, niet omdat het mijn werk is, maar omdat ik hetzelfde heb ervaren als jij. Ik weet hoe frustrerend het is om een bedrijf op te zetten waar geen cliënten naartoe komen, dat is de reden dat ik zo hard werk om jou te helpen. Laat ik me even voorstellen….

Hi,

Ik ben Rose,

Ik weet nog goed hoe gefrustreed ik was toen ik in 2006 mijn eigen bedrijf als Journey-therapeute startte. Ik had veel tijd en geld geïnvesteerd in mijn opleiding en kon niet wachten om al mijn nieuwe kennis in de praktijk te brengen. Helaas had ik geen idee hoe ik aan cliënten kon komen en het lukte mij niet om mijn praktijk succesvol te maken.
Ik begon aan mezelf te twijfelen; misschien kwamen mensen niet omdat ik niet genoeg kennis had? Uit onzekerheid ben ik verder gaan studeren. Ik heb opleidingen gevold tot coach, NLP trainer en heb zelfs een bachelor en masters in psychologie. Ik kan nu één ding met zekerheid zeggen: Meer kennis van mijn vak zorgde er niet voor dat ik meer klanten kreeg!!
Pas toen ik besloot een training te volgen tot Internationaal Gecertificeerd Spiritueel Businesscoach begreep ik wat er nodig was om een succesvol bedrijf te creëren, en binnen 3 maanden kon ik van mijn bedrijf leven!

Sindsdien heb ik honderden andere ondernemers geleerd hoe ze ook van hun passie een bedrijf kunnen maken waar ze van kunnen leven.

Werkt het echt?

Of het voor jou werkt dat kan ik niet garanderen. Het enige wat ik dan doen is jou het voorbeeld geven van enthousiaste cliënten die Stralend Ondernemen van harte aanbevelen. 

En je investering?

Ik weet hoe frustrerend het is om een eigen bedrijf te hebben en niet te weten wat je kunt doen om klanten te werven. Daarom wil ik de training Stralend Ondernemen voor iedereen betaalbaar maken. 
Voor deze intensive 3-daagse live training betaal je daarom slechts €250,- 

Details:

Wat: 3-daagse Live training Stralend Ondernemen
Wanneer: Woe 3, Do 4, en Vrij 5 Oktober 2018

Waar: Klanten Werven Vanuit Verbinding in Amsterdam
Kosten: €250,- ex btw

Let op: Er zijn nog 9 plekken vrij dus zorg dat je snel inschrijft!

*Prijzen zijn exclusief btw. Bij betaling ga je akkoord met de algemene voorwaarden en ons privacy beleid.

Reserveer nu meteen je plek en

leer hoe jij ook klanten kunt werven vanuit verbinding!