Heb je weleens nagedacht over wat je concreet wilt bereiken met je bedrijf?
Heb je daar een heel helder beeld van gecreëerd en daarna een strategie gezocht om het waar te maken? Ik durf te wedden van niet! 
De meeste ondernemers beginnen namelijk zonder een plan. Ze gooien wat strategieën door elkaar en hopen dat er een fantastisch resultaat uit komt. Ze hebben de klok horen luiden, maar geen idee waar de klepel hangt! Ze weten dat ze een taart willen bakken, maar beginnen zonder ervaring en zonder recept. And that, my friend, is a recipe for disaster!

Als jij dit herkent in jezelf en je bent benieuwd hoe je wel een lekkere taart kunt creëren, bekijk dan deze video uit het die ik tijdens Stralend Ondernemen heb opgenomen.
Ik leg hier in uit waarom het zo ongelooflijk belangrijk is dat jij een uitgedachte strategie hebt om je 

R

Wil jij ook naar Stralend Ondernemen?

Stralend Ondernemen is een intensief seminar waarbij je 3 dagen lang met mij werkt aan jouw bedrijf, en jij kunt er nu ook bij zijn! 

KLIK HIER om je in te schrijven voor Stralend Ondernemen

Hoe werkt de wet van aantrekkingskracht?

Alles is energie, en het creatieproces werkt volgens een continue uitwisseling van energie.

Wij zijn energetische wezens in een fysiek lichaam. Omdat alles uit energie bestaat, kunnen we ons eigen leven en onze eigen werkelijkheid creëren. Dat heeft alles te maken met de wet van aantrekkingskracht. Alles waar we ons intens op focussen, zullen wij ook krijgen, of dit nou iets negatiefs of iets positiefs is.

Al onze gedachten, gevoelens en handelingen zijn namelijk een vorm van energie, die zijn uitwerking heeft op ons leven en de wereld om ons heen. Vaak gebeurt het aantrekken onbewust, en creëren we datgene wat we niet willen. Pas als je uit het automatisme komt en je bewust wordt van de enorme kracht die jij bezit, kun je gaan aantrekken wat je echt wenst.

3 dimensies

Of we ons er nou bewust van zijn of niet, we gebruiken de wet van aantrekkingskracht continu. Wij zijn steeds bezig ons eigen leven te creëren en dat doen we volgens de DVD-methode: 

Denken: idee, beeld, gedachte, overtuiging, strategie en planning.
Voelen: gevoel, motivatie en energie.
Doen: actie, focus, intentie en implementatie.

Denken

Om het juiste effect te bereiken, heb je een helder beeld nodig. Het is belangrijk dat je exact weet wat je wilt creëren. Je hele mindset is gefocust op het bereiken van je doel: je gedachten zijn congruent met het beeld dat je hebt, want tegenstrijdige overtuigingen zullen resulteren in een teleurstelling (als je iets wilt bereiken, maar je denkt: ik kan het niet, zal dat de scheppende factor zijn en zul je falen). Ook is het belangrijk dat je een strategie hebt en een plan om je doel te gaan bereiken, omdat je anders nooit specifiek kunt creëren wat je wilt.

R

Geloof jij niet in doelen stellen?

In dit artikel over doelen stellen leg ik je uit waardoor doelen stellen vaak niet werkt en wat je wel kunt doen.

 

Voelen

Als je een duidelijk beeld voor ogen hebt van wat je wilt bereiken, is het belangrijk dat het gevoel erbij klopt. Tegenstrijdige gevoelens zullen ervoor zorgen dat je niet succesvol zult zijn en soms zelfs het tegenovergestelde resultaat behaalt! Als er geen positief gevoel is bij het beeld zul je niet in actie komen. Zelfs het kleinste beetje angst of twijfel kan ervoor zorgen dat je gaat uitstellen of sommige stappen naar je doel toe niet zet.

Gevoelens van enthousiasme, vertrouwen, liefde en dankbaarheid zullen ervoor zorgen dat je vol energie en focus richting je doel gaat. Het is dus uitermate belangrijk dat je gevoel voor 100% je doel ondersteunt.

Doen

Nu je het juiste beeld hebt met het juiste gevoel erbij is het belangrijk dat je je doel gaat leven. Elke actie en elke handeling die je onderneemt, is gericht op het bereiken van je doel. Zorg dat je nooit afwijkt van het pad dat je voor jezelf hebt gekozen. Uiteindelijk blijken je intenties en verlangens uit je daden. Zonder actie zul je nooit je doel bereiken.

Creëer nu jouw recept voor succes!!

Creëer een helder beeld van het bedrijf dat je wilt bereiken en bedenk een strategie om je doelen waar te maken. 
Onderzoek of er onderliggende gevoelens zijn van angst of twijfel. Waar komen die door en hoe beïnvloeden deze jouw resultaten? Zorg dat je je angsten en belemmerende overtuigingen overwind en zet concrete stappen om je doelen te bereiken!!


Heb je geen idee welke strategie jou gaat helpen om klanten te werven?

Weet je niet welke stappen jij kunt nemen om nu direct resultaten te behalen? Kom dan naar Stralend Ondernemen. Stralend Ondernemen is een intensief seminar waarbij je 3 dagen lang met mij werkt aan de Klanten Werven Vanuit Verbinding Formule. Je gaat tijdens het seminar zelfs al concrete stappen zetten om klanten aan te trekken, en we werken aan je mindset zodat jij de juiste prijzen durft te vragen voor je diensten. En jij kunt er nu bij zijn! 

Ga de weddenschap aan!

Aan het begin van dit artikel zei ik dat ik durfde te wedden dat jij niet bent begonnen met een helder beeld en een strategie. Is dat waar? Laat mij in het commentaarveld hier onder weten of jij met een recept aan het ondernemen bent of dat jouw strategie een recipe for disaster is.