Ik vind Facebook echt helemaal niks!

Zo dat is het dan, de aap is uit de mouw. Ik snap niet wat mensen in Facebook zien. Misschien komt het wel omdat ik het druk heb met andere dingen, of omdat snel overprikkeld raak, of te veel Facebook ‘vrienden’ heb, maar Facebook is voor mij echt vermoeiend en weinig interessant.

Ok, ik geef toe, als ik foto’s op Facebook voorbij zie komen van mijn ouders die in de Pyreneeën wonen, of vriendinnen die net een kindje hebben gehad, dan vind ik het wel even leuk. En natuurlijk kijk ik ook zo nu en dan ook een Livestream van een van mijn mentoren, maar een dagelijkse Facebookbezoeker ben ik echt niet.

Maar ik houd van Facebook!

Mijn liefde voor Facebook begon eind 2016, toen ik door een Facebook Campagne binnen 1 weekend 23 nieuwe deelnemers had voor mijn Klanten Werven Vanuit Verbinding programma. Holy moly, dacht ik. Dit werkt!!

Dat was trouwens niet de eerste keer dat ik Facebook inzette om klanten te werven, het was wel de eerste keer dat ik dat met succes deed.

Ik ben nu bezig met het schrijven van een aantal artikellen over Facebook en ik ben heel erg benieuwd naar jouw ervaring met Facebook. Laat me hieronder in het commentaarveld weten: 

t
Gebruik jij Facebook al al onderdeel van je marketing?
t
Heb jij al klanten die bij jou zijn gekomen door je Facebook marketing?
t
Wat zijn de 3 belangrijkste dingen die jij nog over Facebook marketing zou willen weten?