Als jij een miljoen kreeg, zou je dan nog werken?

Ik wel hoor, en jij ook als je net als ik bent begonnen met je bedrijf omdat je deze wereld en de mensen er in een stukje beter wilt maken.

Maar hoe fijn zou het zijn als je niet hoefd te werken omdat er brood op de plak moet komen? Hoe lekker is het als je jouw werk kunt doen, puur omdat je het leuk vindt? 

Tegenwoordig hoef je daar geen miljoen voor te krijgen en kun je dat zelf creëren.

Misschien kun je het je tegenwoordig niet meer voorstellen, maar de eerste keer dat ik hoorde over het creëren van passief inkomen viel ik bijna van mijn stoel. Passief inkomen; inkomen krijgen terwijl je er niet voor hoeft te werken, bijvoorbeeld omdat je marketing, diensten en producten allemaal geautomatiseerd zijn.
Het is ook al weer een paar jaar geleden dat ik voor het eerst over passief inkomen hoorde, en in die tijd begon ik net met mijn bedrijf. Ik had er eigenlijk nooit aan gedacht dat ik als therapeut ook online trainingen kon creëren en al helemaal niet verwacht dat mensen daar überhaupt voor zouden willen betalen! Niets is minder waar.

Het is zomer en ik ben lekker bij mijn ouders in de Franse Pyrennen. Ik lig op een luie stoel, met uitzicht op de bergen een boek te lezen. Op het tafeltje naast me ligt mijn mobiel.
Ik ben net bezig met een spannend hoofdstuk als ik een ‘cha-ching’ hoor. Ah, een betaling ontvangen. Even kijken wat dat is denk ik. Ja hoor! Een nieuwe inschrijving voor mijn KWVV community! Weer een jaar lang €99,- per maand er bij! Op zich zelf lijkt €99,- per maand niet veel, maar stel dat je 10 mensen hebt die dat betalen, dan is dat ongelooflijk lekker toch?! Mijn community staat bomvol online trainingen en mensen kunnen verschillende vormen van lidmaatschap kopen. 

Op het moment dat ik dit artikel schrijf zitten er meer dan 300 leden in mijn community en kan ik van mijn passiek inkomen goed leven.
Passief inkomen creëren is hot! Het idee van slapend rijk worden spreekt zelfs de meest gepassioneerde ondernemers onder ons aan. Hoe lekker is het als je geld verdient met online trainingen, genoeg om van te kunnen leven, zodat je alleen nog maar hoeft te werken omdat je graag mensen helpt?

Dat is waar mijn nieuwe artikel over gaat, en ik ben benieuwd naar jouw input.
Wat weet jij al over passief inkomen en wat zou je nog willen weten? Laat me dat hieronder in het commentaarveld weten…: 

  1. Wat de 3 belangrijkste dingen zijn die jij wilt leren over het creëren van passief inkomen?
  2. Op een schaal van 1-10 hoe graag zou jij een dienst willen creëren waar je passief inkomen uit haalt?
  3. Hoeveel tijd ben jij bereid het komende half jaar te investeren in het creëren van diensten waar je passief inkomen uit haalt?
  4. Op een schaal van 1-10 welk cijfer geef jij je kennis en vaardigheid in online marketing?
  5. Over het algemeen kost het creëren van passief inkomen geld. Je hebt er speciale apparatuur en software voor nodig. Hoeveel kun jij maximaal investeren in het creëren van passief inkomen

Door mijn vragen te beantwoorden help je mij mee met het schrijven van mijn artikel zodat ik jou weer beter kan helpen met het creëren van passief inkomen.